Spoednummer

06 30 72 28 36

Zorg en verzekering

De verloskundige zorg die door ons verleend wordt tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Zorg en verzekering

De verloskundige zorg die door ons verleend wordt tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Je ontvangt van ons geen rekening, wij declareren direct bij je zorgverzekeraar.

Hiervoor hebben wij wel de actuele gegevens van je verzekering nodig. Daarom vragen wij bij de eerste controle naar je verzekeringspas en een identiteitsbewijs. 

Voor sommige onderzoeken wordt een eigen bijdrage via je verzekering gevraagd. Dit is bijvoorbeeld het geval voor aanvullend bloedonderzoek. Ook voor de kraamzorg geldt een eigen bijdrage per uur. Raadpleeg hiervoor de polis van je verzekering of neem contact op met je verzekeraar. 

Voor een poliklinische bevalling hoef je als cliënt van Artemis geen eigen bijdrage te betalen. We hebben hierover goede afspraken gemaakt met verzekeringen en alle drie de ziekenhuizen waar wij poliklinische bevallingen begeleiden.